ΘΕΑΤΡΟ ΕΝΑ

Αθήνας 4 Λευκωσία

 

Πρεμιέρα της Παιδικής Θεατρικής Παράστασης το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Θέατρο ΕΝΑ Λευκωσία

«Τα ζώα δεν είναι παιχνίδι, ούτε μπιχλιμπίδι»

της Πωλίνας Θρασυβουλίδου

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η θεατρική παράσταση στην Λεμεσό τώρα έρχεται και Λευκωσία στο θέατρο ένα!

H ομάδα «χρώματα» της Δανάης Χρίστου σε συνεργασία με το θέατρο ένα, παρουσιάζουν την παιδική θεατρική παράσταση «Τα ζώα δεν είναι παιχνίδι, ούτε μπιχλιμπίδι» της Πωλίνας Θρασυβουλίδου.

Πρεμιέρα Σάββατο 30 Μαρτίου και οι τακτικές παραστάσεις του έργου θα είναι κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 11:00 στην Κύρια Σκηνή του θεάτρου ένα στην Λευκωσία για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Ο Αργύρης ο μικρός, σώνει και καλά κατοικίδιο θέλει για συντροφιά! Πείθει την μαμά και η κωμωδία ξεκινά ! Στο σπίτι έρχεται η ψηλή, η λυγερή ,η καμηλοπάρδαλη η ψηλομύτα η Ανθή, που κουτουλά στην οροφή. Γκρρρ μετά ο Άρης το λιοντάρι, με τα μαλλιά τα περμανάντ που μουγκρίζει δυνατά. Ο γλιστιρίδας παπαγάλος που ασταμάτητα μιλά, να τον χαρίσει θέλει με όλη την χαρά. Να σου και το φίδι που χορεύει και η μαμά καρδιακά παθαίνει. Σειρά παίρνει ο κροκόδειλος ο Νεοκλής, που χωρίς να το σκεφτεί ,του αγοράζει εισιτήριο χωρίς επιστροφή. Μεγάλο όνομα, διάσημο και ξακουστό, ο βάτραχος ο Νίκος ο Γυρίνος, σε συναυλίες τραγουδά ρεμπέτικα άσματα, νησιώτικα ραπ και παραδοσιακά. Στο πάρτυ έρχεται και ο πίθηκος ο Αιμίλιος, που δεν κάθεται λεπτό, τις μπανάνες όλες έχει φάει ,8 ευρώ το κιλό. Μα τα ζώα αυτά ,δεν βρίσκουν την χαρά σε σπίτια που είναι μακριά απ' τα κλαδιά, η ζούγκλα είναι το σπίτι τους , όσο και να τα αγαπάς! Τα πήρε λοιπόν μια αγκαλιά και στης ζούγκλας την καρδιά ,τα άφησε, να έχει το ένα με το άλλο συντροφιά! Και στο σπίτι η μαμά ,έφερε ένα σκυλάκι αδεσποτάκι και πλημμύρισε η καρδιά με χαμόγελα παντοτινά!

ΥΣ. Ένα έργο βασισμένο πάνω στην αγάπη των παιδιών προς τα ζώα και το αντίθετο! Πώς ένα ζώο μπορεί να κάνει τα παιδιά υπεύθυνα χαρίζοντας τους ταυτόχρονα στιγμές απόλυτης χαράς και ευτυχίας! Μα πάνω από όλα μαθαίνει στα παιδιά πως τα ζώα δεν είναι ούτε παιχνίδια ούτε μπιχλιμπίδια αλλά πιστοί και παντοτινοί φίλοι!

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Δανάη Χρίστου

Σκηνική επιμέλεια: Μαρία Χατζηκλεάνθους

Κοστούμια: Βικτώρια Σαρρή

Χειρισμός φωτισμού/ ήχου: Μαρίλια Κωνσταντίνου

Παίζουν: Δανάη Χρίστου και Βικτώρια Αριστείδου

Παραστάσεις: κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 11:00 στην Κύρια Σκηνή του θεάτρου ένα, Λευκωσία (περιορισμένος αριθμός παραστάσεων)

Γενική είσοδος: €12

Προπώληση εισιτηρίων: Ticketmaster και ACS courier

Πληροφορίες: 22348203

*Το έργο είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας για ηλικίες από 2 μέχρι 10 ετών.

                                                                           

  • ------------------------------------------------------------------------------

ΘΕΑΤΡΟ VERSUS ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΝΑ ΛΕΜΕΣΟΣ