Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά στα παράλια, ενδέχεται να παρατηρούνται λίγες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη και τοπικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός στις πλείστες περιοχές του νησιού θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες στα ορεινά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη και τοπικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά στα παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη και τοπικά μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Κατά διαστήματα θα παρατηρούνται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά.

Η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή, θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

  Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 20°C 6°C 52%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 19°C 9°C 58%
Λεμεσός: 19°C 8°C 51%
Αεροδρόμιο Πάφου: 19°C 9°C 57%
Φρέναρος: 20°C 9°C 78%
Πρόδρομος: 8°C 1°C 90%
Πόλις Χρυσοχούς: 18°C 8°C 58%

Ώρα έκδοσης: 1600                                                                Ημερομηνία: 21/02/2024

(ΚΥΠΕ/ΜΑΧ/ΗΦ)