Sosyal İnovasyon Merkezi (Center for Social Innovation – CSI) tarafından yapılan duyuruda, krizler sırasında çocuk ve ergenlerin ruh sağlığını, öğretmenlerin uygun eğitim yoluyla desteklemesini amaçlayan elektronik eğitim platformu ProWell'in faaliyete geçtiği belirtildi.

Platforma erişimin; İngilizce, Fransızca, Almanca, Yunanca, İtalyanca, İspanyolca ve Hırvatça olmak üzere 7 dilde ücretsiz olarak sunulmaktadır.

ProWell, Avrupa Birliği'nin ERASMUS+ programı tarafından finanse edilen ve Technische Universitaet Dresden, (Almanya - proje koordinatörü), Prolepsis Institute (Yunanistan), Center for Social Innovation (Kıbrıs), Osengo (Fransa), Institut Drustvneh Znanosti Ivo Pilar (Hırvatistan), Associazione Tages Onlus (İtalya) ve University of Valencia Polibienestar (İspanya) olmak üzere yedi Avrupa ülkesinden kuruluşları içeren iki yıllık (01/03/2021 - 28/02/2023) bir Avrupa projesidir.

Platforma erişmek için, programın yaklaşan eylemleri ve etkinlikleri hakkında daha fazla bilgiyi https://prowell-project.com web sitesinden edinebilir veya ilgilenenler ProWell Facebook facebook.com/ProWell sayfasını takip edebilir.

KHA/ARM/MHY/2023

Kıbrıs Haber Ajansı