Verimlilik Merkezi, Kıbrıslı Türklere mesleki becerilerini geliştirmeyi amaçlayan ücretsiz eğitim programları sunuyor. Katılımcılar yeşil kalkınma, dijital beceriler, iş sağlığı ve güvenliği ve kalite ile ilgili konuları ele alacak.

 

Verimlilik Merkezinden yapılan açıklamaya göre eğitimler; yeşil ve dijital dönüşüm nedeniyle değişen dünyada ihtiyaç duyulan temel becerilere odaklanıyor.

 

Temmuz ayında gerçekleştirilecek programlar şu şekilde:

 

Dijital Beceriler, Sağlık ve Güvenlik: 9 Temmuz Salı, 18.00-21.00, Mağusa Belediyesi Kültür Merkezi, Derinya.

 

Yeşil Kalkınma/Çevre ve Kalite: 11 Temmuz Perşembe, 18.00-21.00, Mağusa Belediyesi Kültür Merkezi, Derinya.

 

Dijital Beceriler, İş Güvenliği ve Sağlığı: 16 Temmuz Salı, 18.00-21.00, The Classic Hotel, Lefkoşa.

 

Yeşil Kalkınma/Çevre ve Kalite: 18 Temmuz Perşembe, 18.00-21.00, The Classic Hotel, Lefkoşa.

 

Eğitmen Cem Ener, Kıbrıs'ın Mağusa şehrinden geliyor. Doktorasını Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamladı. Eğitmen olarak geniş deneyime sahiptir. Daha önce, Türkiye'nin ilk Melek İş Ağı (angel business network) ve FinTech hızlandırıcısının kurucu ortağıdır. Ayrıca, Online Seyahat ve Bulut Bilişim sektörlerinde farklı firmalarda liderlik rolleri üstlendi.

 

Her tematik modül, günümüzün profesyonel dünyasında katılımcıların becerilerini ve rekabet gücünü artıran temel bilgiler ve daha fazla gelişim ve eğitim için fırsatlar sunmaktadır.

 

İlgilenen taraflar https://shorturl.at/tbFXp bağlantısını takip etmeye ve çevrim içi formu doldurmaya davet ediliyor. Katılım e-posta ile teyit edilecektir.

 

Bir sonraki programlar yakında duyurulacak ve Temmuz - Aralık 2024 dönemini kapsayacaktır.

 

KHA/ARM/MHY/2024

 

Kıbrıs Haber Ajansı