En büyük uluslararası su topu turnuvalarından biri olan XM Beachpolistas Dünya Turu, bu yıl da "BRO BrainRocket Destekli Lemesialar 2024" kapsamında Limasol'da konuk ediliyor.

Limasol Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Uruguay, Şili, Hırvatistan, Yunanistan ve Meksika'dan sonra rotasına Limasol'u ekleyen XM Beachpolistas Dünya Turu, 2-4 Ağustos tarihleri arasında "nefes kesen ve heyecan dolu anlar" vadediyor.

XM Beachpolistas Dünya Turu, Eski Liman iskelesinde, Kıbrıs, Yunanistan ve diğer ülkelerden sporcuların katılımıyla gerçekleşecek. Turnuva kapsamında, küçük yaş grupları için maçların yanı sıra bireysel ve takım halinde halk için yarışmalar da yer alacak.

Organizasyon, cumadan pazara (2-4 Ağustos) 15.00-22.00 saatleri arasında düzenlenecek OPEN kategorisi ve Cumartesi ve Pazar (3-4 Ağustos) 15:00-20:00 saatleri arasında düzenlenecek U14 kategorisi olmak üzere iki kategoriden oluşuyor.

Açıklamada, organizasyonun bu yıl hayırseverlik niteliği taşıdığı ve gelirin bir kısmının TELETHON'a bağışlanacağı belirtiliyor. Ayrıca, 4 Ağustos Pazar günü (16.00-17.00) deniz temizliği ve geri dönüşüm konularında gerçekleştirilecek etkinliklerle çevrenin iyileştirilmesine ve korunmasına da katkıda bulunulacağı ifade ediliyor.

XM Beachpolistas Dünya Turu, Uluslararası Su Topu Federasyonu, "Ydáttinos Kósmos", "FAB Sportswear" ve Limasol Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenleniyor ve EOKA Savaşçıları Salonu ile Çevre Komiseri himayesinde gerçekleşiyor.

KHA/NST/MHY/2024

Kıbrıs Haber Ajansı