Doğu Baf Belediyesi'nin yeni seçilen Belediye Başkanı Nikos Palios, salı günü akşam saat 19.30'da Aliathon Resort'ta düzenlenen Doğu Baf Belediyesinin ilk Belediye Meclisinin açılış töreninde yaptığı konuşmada Doğu Baf Belediyesinin ekonomik, sosyal, çevresel ve kültürel ilerleme için nasıl bir araç hâline geleceğine dair iddiada bulundu.

Palios konuşmasında, törenin bölgedeki Yerel Yönetimler için yeni bir tarihi dönemin başlangıcı olduğunu belirtti. Kendisini oylarıyla onurlandıran ve bölgeye hizmet etme fırsatı veren kişilere şükranlarını ifade eden Palios, bu görevi layıkıyla yerine getirmek için elinden geleni yapacağına söz verdi.

Palios daha sonra Belediye Meclisi üyelerini, İlçe Belediye Başkan Yardımcılarını ve Meclis Üyelerini selamlayarak seçilmelerinden dolayı tebrik etti ve görev sürelerinin hayırlı olmasını diledi. Palios açıklamasında ayrıca; "Benim belediye başkanlığım döneminde parti kimlikleri belediye binasının dışında kalacak ve hep birlikte ortak yarar ve ülkemizin çıkarları için karar vereceğiz. Bu süreçte herkesin bir yeri var" diye ekledi.

KHA/ARM/MHY/2024

Kıbrıs Haber Ajansı