Ayia Napa Yat Limanı, 25-28 Ekim tarihleri arasında Rodos'taki Mandraki Yat Limanı'nda düzenlenecek olan 2024 Uluslararası Deniz Turizmi Festivali'ne (ISTF 2024) adını veriyor.

Yapılan açıklamada, "Bu festival her yıl ülkenin deniz turizmi liderlerini ve profesyonellerini bir araya getiriyor. Ayia Napa Yat Limanı, ISTF 2024 ile güçlerini birleştirerek festivalin dinamizmini ve prestijini artırıyor. Bu iş birliği, yat limanının deniz turizminin sürdürülebilir kalkınmasına ve sektör paydaşları arasında iş birliğinin güçlendirilmesine olan bağlılığının bir kanıtıdır" denildi.

Açıklamada ayrıca, "ISTF 2024'ün, deniz turizmi için önemli bir etkinlik olması ve ağ oluşturma, fikir alışverişinde bulunma ve yenilikçi ürün ve hizmetlerin sunumu için eşsiz bir platform sunması bekleniyor. Ayia Napa Yat Limanı'nın isim sponsorluğu katkısının, katılımcıların genel deneyimini zenginleştirmesi ve festivalin başarılı bir şekilde düzenlenmesinde belirleyici bir rol oynaması bekleniyor" ifadelerine yer verildi.

KHA/NST/MHY/2024

Kıbrıs Haber Ajansı