Το Βιβλιοπωλείο Σολώνειον παρουσιάζει τα Ευπώλητα βιβλία της εβδομάδας:

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ - ΜΑΥΡΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ

Νο.1:-- Μαύρο Φλαμίγκο

Χριστοδούλου Σταύρος

Εκδ. Καστανιώτης - €17,50 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Περιγραφή

Η αυγή της δεκαετίας του '90 βρίσκει την οικογένεια Πεχλιβανίδη, όπως εκατομμύρια κατοίκους της Γεωργίας, μετέωρη πάνω από τα συντρίμμια που προκάλεσε η εκκωφαντική κατάρρευση του παλιού καθεστώτος. Κι όταν, πολύ γρήγορα, νιώθουν ηττημένοι στη μάχη της επιβίωσης, παίρνουν τον δύσκολο δρόμο της προσφυγιάς, αναζητώντας καταφύγιο σε μια ουσιαστικά άγνωστη πατρίδα.

Το βιβλίο ακολουθεί τις πατημασιές του Λεβάν, του γιου της οικογένειας, καθώς μεγαλώνει στις φτωχογειτονιές της Αθήνας. Προσπαθώντας να αποτινάξει τη ρετσινιά του "Ρωσοπόντιου", καταλήγει στη Σχολή Πυγμαχίας του Ερμή Σαραντάκου, τη σκοτεινή μήτρα που θα του χαρίσει μια δεύτερη ζωή. Σε αυτό το άντρο του φόβου θα αναζητήσει τη νέα του ταυτότητα και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα πιο βίαια ένστικτά του.

Τι σπρώχνει ένα αποσυνάγωγο παιδί στη σκοτεινιά του μίσους, κάτω από τη σκιά μιας τοξικής ιδεολογίας που γεννά τη βία; Σε αυτό το ερώτημα πασχίζει να απαντήσει το Μαύρο φλαμίνγκο. Ένα βιβλίο για τα ματαιωμένα όνειρα και τις υποθηκευμένες ζωές.

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ - ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ - ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΘΟΙ

Νο.2:-- Παλαιστίνη-Αιτίες και μύθοι

Αλάτρας Νασίμ

Εκδ. ΚΨΜ - €14,50 ΙΣΤΟΡΙΑ

Περιγραφή

Είναι ο Θεός μεσίτης; Τι ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι στην Παλαιστίνη; Τι σχέση έχει η Κοιλάδα Μαρτζ Μπεν Άμερ με τους Σταυροφόρους, παλιούς και νέους, με τον Σαλαντίν, τις οικογένειες που πλούτισαν επί Οθωμανικής και αργότερα επί Γαλλικής Αυτοκρατορίας;

Τι σχέση έχουν ο αγωγός πετρελαίου Χιρκούκ-Χάιφα, η σιδηροδρομική γραμμή Χετζάζη-Δάρα-Χάιφα, η Διώρυγα του Σουέζ με την Παλαιστίνη; Πώς έχασαν οι Άγγλοι το αραβικό πετρέλαιο; Και τι σχέση έχει το πετρέλαιο με την Πρώτη Παλαιστινιακή Επανάσταση του 1936-1939; Πώς τη σύντριψαν οι Άγγλοι κατακτητές και οι άποικοι;

Γιατί οι Εβραίοι άποικοι επέλεξαν ως προορισμό την Παλαιστίνη και όχι τη χώρα των διαμαντιών; Γιατί η Αγγλία πούλησε την Παλαιστίνη σε Εβραίο τραπεζίτη; Γιατί δολοφόνησαν οι Εβραίοι τρομοκράτες τον απεσταλμένο του ΟΗΕ;

Γιατί πραγματοποίησε ο Εβραϊκός στρατός την εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων; Πώς κατάφερε ο στρατός των αποίκων να ισχυροποιηθεί και να νικήσει έξι "αραβικούς στρατούς" (!) το 1948;

Γιατί νίκησαν οι ένοπλες αντιστάσεις τον ισραηλινό στρατό;

Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο που φέρνει στην επιφάνεια τα βαθύτερα αίτια των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή.

Μια γροθιά στους μύθους και στην ιστορία των ισχυρών.

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ - Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΦΥΤΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ

Νο.3:--Ο Μύθος του φυσιολογικού

Mate Gabor

Εκδ. Key Books - €23.30 ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Περιγραφή

Σε αυτό το πρωτοποριακό βιβλίο, ο Dr. Gabor Mate εξηγεί πώς οι δυτικές κοινωνίες, που είναι περήφανες για τα συστήματα υγείας τους, αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις χρόνιες ασθένειες. Το 70% των Αμερικανών παίρνει τουλάχιστον ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο, ενώ στην Ευρώπη το 30% του πληθυσμού έχει διαγνωστεί με υπέρταση. Παράλληλα, ολοένα και περισσότεροι έφηβοι σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από ψυχικές ασθένειες. Οπότε, τι είναι πραγματικά «φυσιολογικό» όσον αφορά την υγεία;

Μετά από τέσσερις δεκαετίες κλινικής εμπειρίας, o Dr. Mate θεωρεί την επικρατούσα αντίληψη περί «φυσιολογικού» λανθασμένη, καθώς η συγκεκριμένη αντίληψη αγνοεί την επίδραση, που έχουν στην υγεία μας, το τραύμα, το στρες και ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Παρ' όλη την τεχνογνωσία και την τεχνολογική εξέλιξη, η δυτική ιατρική συχνά αποτυγχάνει να αντιμετωπίσει τον άνθρωπο στην ολότητά του, αγνοώντας πώς η καθημερινότητα στρεσάρει το σώμα, επιβαρύνει το ανοσοποιητικό σύστημα και υπονομεύει τη συναισθηματική ισορροπία.

Τώρα ο Dr. Mate προσφέρει τη δική του οπτική, καταρρίπτοντας τους κοινούς μύθους σχετικά με όσα μας αρρωσταίνουν, και συνδέει τις ανθρώπινες παθήσεις με τη φθίνουσα κατάσταση των κοινωνιών στις οποίες ζούμε. Ο "Μύθος του Φυσιολογικού" είναι το πιο φιλόδοξο βιβλίο του Dr. Gabor Mate - ένας οδηγός για την υγεία και την ίαση, γεμάτος συμπόνια και κατανόηση. 

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ - ΗΡΩΕΣ

Νο.4:-- Ήρωες – Η Αρχαία Ελληνική μυθολογία αλλιώς

Fry Stephen

Εκδ. Πατάκης – €20,30 ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Περιγραφή

Θνητοί και τέρατα. Άθλοι. Εκστρατείες και περιπέτειες. O Στίβεν Φράι αφηγείται έξοχα τις δραματικές, κωμικές, τραγικές και διαχρονικές ιστορίες των ηρώων της ελληνικής μυθολογίας, αναδεικνύοντας το μεγαλείο του θάρρους και της δόξας τους. Μας καλεί να επιβιβαστούμε με τον Ιάσονα στην «Αργώ» και να τον ακολουθήσουμε στην Αργοναυτική Εκστρατεία. Να παρακολουθήσουμε πώς η Αταλάντη -που την ανέθρεψε μια αρκούδα- αποδεικνύεται ταχύτερη από όλους τους άντρες, αλλά την παθαίνει τελικά από λίγα χρυσά μήλα. Να αγωνιστούμε στο πλευρό του Ηρακλή, για να φέρουμε μαζί του σε πέρας τους δώδεκα άθλους, να αντικρίσουμε το παγερό βλέμμα της φρικαλέας Μέδουσας και να γίνουμε μάρτυρες της λύσης του αινίγματος της Σφίγγας από τον Οιδίποδα. Καταδιώξεις, αινιγματικοί γρίφοι, λαβυρινθώδεις διαδρομές και τρομακτικά τέρατα, ποταπές πράξεις δειλίας και μεγαλειώδη ανδραγαθήματα - οι Ήρωες μάς δείχνουν για τι πραγματικά είμαστε ικανοί εμείς οι θνητοί, τόσο για το καλύτερο όσο και για το χειρότερο. 

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ - ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

Νο.5:-- Ποτέ στη μέση-Διαπραγματεύσου σαν να εξαρτάται η ζωή σου από αυτό

Voss Chris

Εκδ. Key Books - €18.30 ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ

Περιγραφή

Έπειτα από μια πολυετή καριέρα ως κορυφαίος διαπραγματευτής του FBI, ο Chris Voss προσφέρει μια δοκιμασμένη μέθοδο για διαπραγματεύσεις κάθε είδους που αποδεδειγμένα πετυχαίνει. Αντλώντας από τις εμπειρίες του από τους κακόφημους και επικίνδυνους δρόμους της Αϊτής μέχρι ληστείες τραπεζών στο Μπρούκλιν, ο Voss αποκαλύπτει τις στρατηγικές που βοήθησαν τον ίδιο και τους συναδέλφους του να επιτύχουν αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία: να σώσουν ζωές.

Τώρα, στο παγκόσμιο bestseller Ποτέ στη μέση παρουσιάζει τις εννέα αρχές του για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μας ζωή. Από την αγορά ενός αυτοκινήτου ή ενός σπιτιού έως την αύξηση του μισθού μας ή μια συζήτηση με τον σύντροφό μας, κάθε διαπραγμάτευση απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Εξάλλου η ζωή δεν είναι τίποτε άλλο από μια σειρά καθημερινών διαπραγματεύσεων, από τις οποίες θέλουμε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εμάς - είτε βρισκόμαστε στην αίθουσα συσκέψεων της εταιρείας μας είτε στην κρεβατοκάμαρά μας.

Σε αυτό το πολύτιμο βιβλίο ο Chris Voss μάς προσφέρει αρχές, γνώσεις και τεχνικές που απαιτούνται ώστε να αντεπεξέλθουμε σε κάθε είδους διαπραγματευτική πρόκληση, χωρίς ποτέ να χρειαστεί να τα βρούμε στη μέση.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ 21 ΓΑΤΕΣ

Νο.1:-- Η Ιστορία της τέχνης σε 21 γάτες

Gould Nia

Εκδ. Φουρφουρί - €17.25 ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΕΧΝΗ

Περιγραφή

H Felis catus, η αλλιώς γνωστή σε όλους μας οικόσιτη γάτα, υπήρξε πολύτιμη σύντροφος του ανθρώπου σε όλη την ιστορία της ζωής του. Οι γάτες-σύμβολα ταυτότητας είχαν εξάψει τη φαντασία των αρχαίων Αιγυπτίων και υπήρξαν θαμώνες στα στούντιο πολλών καλλιτεχνών, όπως του Πάμπλο Πικάσο, του Κλοντ Μονέ και της Τζόρτζια Ο’ Κιφ. Γι’ αυτό θα ζητήσουμε από 21 καλλιεργημένες γάτες να μας ταξιδέψουν στον κόσμο της ιστορίας της τέχνης!Ανακάλυψε πώς γεννήθηκαν τα πλέον γοητευτικά καλλιτεχνικά ρεύματα στον κόσμο μέσα από 21 γάτες! Από τη Βυζαντινή Εποχή στην Αναγέννηση και από εκεί στην Ποπ Αρτ και ακόμα παραπέρα, αυτές οι γάτες, θεματοφύλακες φινέτσας, παρουσιάζουν την ιστορία της τέχνης στις πιο μεγαλειώδεις της στιγμές.

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ - Ο ΣΕΡΛΟΚ ΜΠΟΝΣ

Νο.2:-- Ο Σέρλοκ Μπονς και η κλοπή των κοσμημάτων του στέμματος

Collins Tim

Εκδ. Φορφουρί - €10,80 ΠΑΙΔΙΚΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Περιγραφή

Όταν τα διαμάντια του Στέμματος χάνονται από το Κένελ Πάλας, ο διάσημος ντετέκτιβ Σέρλοκ Μπονς και η έμπιστος βοηθός του η δρ. Κάτσον αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Όμως οι ύποπτοι είναι πολλοί και τα ίχνη όσο περνάει ο καιρός εξαφανίζονται...

Ένα συναρπαστικό διαδραστικό βιβλίο για παιδιά με δοκιμασίες που περιλαμβάνουν παιχνίδια, εντυπωσιακούς λαβύρινθους, παζλ με αριθμούς και περιπετειώδεις προκλήσεις.

Λύσε τους γρίφους, βρες τη σωστή απάντηση και βοήθησε τους ντετέκτιβ να λύσουν τη δυσκολότερη υπόθεση της ζωή τους. 

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ - ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΣ ΣΤΗ ΒΡΟΜΑ

Νο.3:-- Ένα βιβλίο μες στη Βρόμα

Monika Utnik - Strugata

Εκδ. Μικρή Σελήνη - €27,10  ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΝΩΣΕΩΝ

Περιγραφή

Πώς βουρτσίζουν τα δόντια τους οι αρχαίοι Αιγύπτιοι; Ποιος πίστευε ότι το μπάνιο βλάπτει την υγεία; Τι δουλειά έκαναν οι αυλικοί τουαλέτας; Ποια ήταν η θεραπεία των αρχαίων Ρωμαίων για τον πονόδοντο; Και οι αστροναύτες, πώς πάνε στην τουαλέτα; Αυτές είναι, μόνο, μερικές από τις συναρπαστικές γνώσεις που θα αποκτήσετε διαβάζοντας αυτό το ιδιαίτερο βιβλίο.

Βουτήξτε βαθιά μέσα στην ιστορία και την επιστήμη της υγιεινής, ανακαλύψτε πώς καθαρίζουν οι άνθρωποι

σε όλον τον πλανήτη το σώμα τους, πώς δημιουργήθηκαν τα πρότυπα καθαριότητας και πώς αυτά έχουν

αλλάξει με το πέρασμα των αιώνων. Και πότε, τελικά, λίγη βρομιά μπορεί να μας κάνει καλό! 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SOLONION BOOKSHOP PRESENTS THE WEEK`S BEST SELLERS:

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ - OUTLIVE

Νο.1:-- Outlive

Dr. Attia Peter

Pub. Ebury – €39.50 HEALTH /PERSONAL DEVELOPMENT

Decription

- THE INSTANT SUNDAY TIMES AND NEW YORK TIMES BESTSELLER, AND OVER 1 MILLION COPIES SOLD GLOBALLY -This is the ultimate manual for living better and longer. For all its successes, mainstream medicine has failed to make much progress against the diseases of ageing that kill most people: heart disease, cancer, Alzheimer's disease, and type 2 diabetes. Too often, it intervenes with treatments too late, prolonging lifespan at the expense of quality of life.

Dr Peter Attia, the world's top longevity expert who is featured on Chris Hemsworth's National Geographic documentary LIMITLESS, believes we must replace this outdated framework with a personalised, proactive strategy for longevity. This isn't 'biohacking,' its science: a well-founded strategic approach to extending lifespan while improving our physical, cognitive and emotional health, making each decade better than the one before. With Outlive's practical advice and roadmap, you can plot a different path for your life, one that lets you outlive your genes to make each decade better than the one before.

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ -KNIFE DROP

Νο.2:-- Knife drop – Creative recipes anyone can cook

DiGiovanni  Nick

Pub. Dorling Kindersley - €31.60 COOKING

Decription

Forget the rules. Just cook!

Home-cooked food doesn’t have to be over-the-top, fussy, or time-intensive to be absolutely amazing. In his debut cookbook, Nick DiGiovanni gives you the tools to become fearless in the kitchen and to create delicious meals.

Building on a foundation of staple recipes such as basic pasta dough and homemade butter, Nick shares a mouth-watering selection of his favourite recipes. Feast on New England favourites like Browned Butter Lobster Rolls and Garlic Butter Steak Tips, enjoy decadent pasta dishes like Smoky Mezcal Rigatoni and Sungold Spaghetti, and recreate fan favourites like his Viral Pasta Chips and Dino Nuggets. And of course, Nick had to include some “collab” recipes from his famous friends like Andrew Zimmern, Robert Irvine, Joanne Chang, Lynja, and more.

Knife Drop also includes Nick’s expert advice on equipment, ingredients, and techniques, so home cooks of any ability level can pick up some new skills. Explore a library of QR codes linking to video tutorials showcasing key cooking techniques, from holding a chef’s knife and making a piping bag to pronouncing “gnocchi” the correct way.

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ - BUILD THE LIFE YOU WANT

Νο.3:-- Build the life you want

Winfrey Obrah & C.Brooks Arthur

Pub. Ebury - €34.75 PSYCHOLOGY

Decription

Brooks and Oprah Winfrey invite you to begin a journey toward greater happiness, no matter how challenging your circumstances. Combining their decades of experience studying happiness from every angle, they show you how to improve your life right now - instead of waiting for the outside world to change. You will learn how to:- Manage your emotions so they no longer control your outlook and behaviour- Turn life's inevitable difficulties and challenges into opportunities for growth- Strengthen your family ties by managing your expectations and building trust- Create and preserve deep and lasting friendships at any age- Develop an approach to work that fits your life and brings satisfaction- Find your inner peace with a spiritual practice Build the Life You Want introduces you to the cutting-edge science that can change your life, in understandable terms and with actionable strategies.

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ - CITY OF ECHOES

Νο.4:-- City of Echoes

Warnberg Jessica

Pub. Icon Books - €39.50 HISTORY

Decription

In Rome the echoes of the past resound clearly in its palaces and monuments, and in the remains of the ancient imperial city. But another presence has dominated Rome for 2,000 years -the pope, whose actions and influence echo down the ages. In this epic tale, historian Jessica Warnberg tells, for the first time, the story of Rome through the lens of its popes, illuminating how these remarkable (and unremarkable) men have transformed lives and played a crucial role in deciding the fate of the city. Emerging as the anonymous leader of a marginal cult in the humblest quarters of the city, less than 300 years later the pope sat enthroned in a gilt basilica, endorsed by the emperor himself. Eventually, the Roman pontiff would supplant even the emperors, becoming the de facto ruler of Rome and pre-eminent leader of the Christian world. Shifting elegantly between the panoramic and the personal, the spiritual and the profane, this is a fresh and often surprising take on a city, a people and an institution that is at once familiar and elusive.

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ - THE NIGHT HOUSE

Νο.5:-- The Night house

Nesbo Jo

Pub. Harvill Secker - €44.75 FICTION /HORROR

Decription

WHEN THE VOICES CALL, DON'T ANSWER... In the wake of his parents' tragic deaths fourteen-year-old Richard Elauved has been sent to live with his aunt and uncle in the remote town of Ballantyne, where all is not as it seems. Richard quickly earns a reputation as an outcast, and when a classmate named Tom goes missing, no one believes him when he says the telephone booth out by the edge of the woods sucked Tom into the receiver like something out of a horror movie.

No one, that is, except the enigmatic Karen, who encourages Richard to pursue clues the police refuse to investigate. He traces the number to an abandoned house in the woods. There he catches a glimpse of a terrifying face in the window.

 

 

___________________________________________________________________

Children΄s Books

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ - THE VERY MURDER CLUB

Νο.1:-- The Very Merry Murder Club

Various

Pub. Farshore - €12.65 CHILDREN CHRISTMAS HORROR STORY

Decription

A collection of wintery crime and mystery stories by thirteen of the most exciting and diverse authors in children's books today! Co-edited by Serena Patel, the award-winning author of the Anisha: Accidental Detective series and by Robin Stevens, author of the bestselling Murder Most Unladylike series. Sleuthing through the snow, on a merry mysterious day, in disguise we go, investigating all the way . .This gorgeous wintery collection brings together thirteen bestselling, award-winning and exciting debut authors: Abiola Bello, Annabelle Sami, Benjamin Dean, E.L. Norry, Elle McNicoll, Dominique Valente, Joanna Williams, Maisie Chan, Nizrana Farook, Patrice Lawrence, Roopa Farooki, Serena Patel and Sharna Jackson.

With stunning illustrations by Harry Woodgate. Join them as part of the Very Merry Murder Club as they lead you on a snow-covered wintery journey of festive foul play and murderously magnificent mysteries! Serena Patel was shortlisted for the Asian Writer Short Story Prize and was a finalist in the Undiscovered Voices Anthology 2018. Her debut children's series Anisha Accidental Detective won the fiction category of the Sainsbury's Children's Book Awards, being shortlisted for a British Book Award and the Blue Peter Prize 2021 and selected for The Reading Agency's Summer Reading Challenge.

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ - A WHALE OF TIME

Νο.2:-- A Whale of time - A funny poem for every day of the year

Peackock Loo

Pub. Nosy Crow €39.50 CHILDREN POETRY ANTHOLOGY

Decription

A brilliantly illustrated collection of 366 hilarious poems to keep you laughing all year round!From rib-ticklingly funny to wryly witty, each poem in this uplifting collection is guaranteed to put a smile on your face and is perfect for reading aloud to share even more side-splitting hilarity with family and friends. Whether it's a poem about socks or spaniels, eggs or elephants, this bright and brilliant collection will bring you cheer and laughter every day. The spectacular range of poems for children includes work by John Agard, Maya Angelou, Hilaire Belloc, Brian Bilston, Lucille Clifton, Wendy Cope, Roald Dahl, Edward Lear, Spike Milligan, Ogden Nash, Grace Nichols, Jack Prelutsky, Michael Rosen, Christina Rossetti, Benjamin Zephaniah and many more.

A wonderful gift for all ages, this beautifully produced anthology includes luxurious cloth binding and ribbon marker.

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ - THE MET 5000 AWESOME OBJECTS

Νο.3:-- The Met 5000 Awesome objects – A history of Art for children

Various - €31.60 ART

Decription

About The Met 5000 Years of Awesome Objects

Imagine having 5,000 years of human history's most amazing artworks at your fingertips!

Go on a trip through the famous Metropolitan Museum of Art without ever leaving your home! Prepare to explore the treasures of the world's civilisations-from ancient Egyptian amulets, Mayan jewellery, and prehistoric tools-to Medieval tapestries, Renaissance suits of armour, and modern-day baseball cards. Each page brings you closer to the past as you learn about the people of different ages through the objects they left behind.

Discover hand-picked highlights of the museum's huge collection as you travel through history, one incredible object at a time. This book combines exclusive Met photography with colourful and quirky illustrations in a resource that parents can trust, with a design that kids will love.