Kıbrıs Millî Paralimpik Komitesi (KΕPΕ) ve Kıbrıs Spor Örgütü (KOA) temsilcileri, Paris'te Paralimpik Oyunları'na katılan Kıbrıslı sporcularla bir araya geldi. Heyet, Paralimpik Köyünü gezerek sporcuların konaklama alanlarını inceledi ve onlarla samimi bir ortamda sohbet etme fırsatı buldu.

 

KΕPΕ Başkanı Andreas Kamarlingos ve Yönetim Kurulu üyeleri Klea Papaellina ile Nikos Demetriou, KOA Başkan Yardımcısı Kalli Hadjiyosef ve Yönetim Kurulu üyesi Konstantina Pafiti, Kıbrıs heyetinde yer aldı. Ayrıca antrenörler, fizyoterapist, refakatçi ve kafile başkanı da toplantıya katıldı.

 

Sporcular Karolina Pelendritou, Maria Markou ve Viktoras Pentaras, KΕPΕ ve KOA temsilcilerine destekleri için teşekkür ederek, Paralimpik Oyunları'ndaki hedefleri ve beklentileri hakkında konuştu.

 

KΕPΕ, yaptığı açıklamada, "Spor en iyi elçimizdir. Birlik olursak çok şey başarabiliriz. Amacımız sporcularımızı desteklemek ve aynı zamanda sporu korumaktır, çünkü onsuz umut yoktur" ifadelerini kullandı.

 

Kıbrıslı sporcuların Paralimpik Oyunları'ndaki tüm etkinliklerini takip etmek için Paris'te bulunan foto muhabiri Paris Andreou da toplantıya katıldı.

 

KHA/NST/MHY/2024

 

Kıbrıs Haber Ajansı