Vladimiros Tziortzis, EURO NASCAR PRO'da sezonun beşinci yarışı için bu hafta sonu (31 Ağustos - 1 Eylül) Çekya'da direksiyon başına geçecek.

Basın açıklamasına göre Vladimiros, Almanya ve Belçika'daki puanların ikiye katlanacağı yarı finaller öncesinde, Most Pisti'nde en iyi derecesini elde etmeyi hedefliyor.

Academy Motorsport / Alex Caffi Motorsports pilotu, "Autodrom Most, geçen yıl kazandığımız favori pistlerimden biri" dedi ve ekledi: "Kalan yarışlarda elimizden gelenin en iyisini yapmayı hedefliyoruz çünkü ilk üçe girmenin yanı sıra hâlâ şampiyonluk için de umudumuz var. İki en kötü sonucun silinecek olması, ilk üçe girmeyi oldukça mümkün kılıyor."

27 yaşındaki pilot, Çekya'daki yarış hafta sonunda elinden gelenin en iyisini yapmaya hazır olduğunu belirtiyor. "Kendimi hiç olmadığım kadar hazır hissediyorum. Yaz döneminde ekiple durmadan çalıştık ve en yüksek puanları toplayıp hak ettiğimiz yere geri dönmeye hazırım" dedi.

Autodrom Most'taki aksiyon, cuma günkü antrenmanların ardından cumartesi günü sabah saatlerindeki sıralama turlarıyla devam edecek. 4.212 km uzunluğundaki pistte 17 tur olmak üzere toplam 71.77 km'lik ilk yarış, cumartesi öğleden sonra 14.10'da başlayacak. Yarışın ikinci etabı ise ertesi gün 14.50'de gerçekleşecek.

KHA/NST/MHY/2024

Kıbrıs Haber Ajansı