Uluslararası Nakliye ve Ticaret Kadın(lar) Derneği (  Women’s International Shipping & Trading Association) WISTA Internationalın  9-11 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği Yıllık Genel Kurul ve Kongre'nin kuruluşun 50’nci yıl dönümünü kutlayacağı belirtildi.

Etkinlik, küresel denizcilik ve ticaret sektörlerinin geleceğini şekillendiren yenilikçilik, çeşitlilik ve sürdürülebilirlik arasındaki etkileşimleri tartışmak üzere 300'den fazla küresel lider, yenilikçi ve destekçiyi bir araya getirecek.

Cumhurbaşkanı Nicos Christodoulides, IMO (International Maritime Organization - Uluslararası Denizcilik Örgütü) Genel Sekreteri Arsenio Dominguez ile Mellist ve Ecocentric KD Adamson tarafından yapılacak açılış konuşmaları, benzersiz iletişim kurma fırsatları da sunan etkinliğin öne çıkan başlıkları olacak.

WISTA, 59 ülkede denizcilik, ticaret ve lojistik sektörlerindeki 5.100'den fazla profesyoneli bir araya getirerek bu sektörlerdeki kadınları güçlendirmeyi amaçlayan benzersiz bir topluluk oluşturuyor.

KHA/ARM/MHY/2024

Kıbrıs Haber Ajansı